Totalrenovering

Synes du at boligen din trenger totalrenovering? Design- og konstruksjonsteamet i Elite Oppussing spesialiserer seg på renovering av hele huset. Med mer enn bare kosmetiske oppgraderinger, kan en totalrenovering transformere et hus fullstendig!

Elite Oppussing gjør alt av innvendig arbeid, inkludert etterbehandling av kjelleren, ombygging av kjøkken eller bad, gulv- og flislegging, maler- og snekkerarbeid, elektrikerarbeid og rørlegging i hvert rom.

Våre teammedlemmer jobber dedikert og det gjør det mulig for oss å holde veldig høy kvalitet på utførelsen av arbeidet. Takket være vår tilpassede tilnærming til hvert prosjekt, er vi i stand til å designe og utføre alt du kan forestille deg i drømmehuset ditt.

Vi kan hjelpe deg med å utvikle en strategi for å fikse alle feilene i huset, samtidig som du bevarer og forbedrer de beste funksjonene. Vi tar på seg planlegging, koordinasjon og utførelse av alt til avtalt tid og pris.

God planlegging er alt!

Totalrenovering er en ganske utfordrende prosjekt. Våre planleggere begynner med en detaljert analyse for å gi deg hele omfanget av kostnader og estimert tid for å fullføre prosjektet, samtidig som vi passer på å finne en balanse mellom god pris og utmerket kvalitet når det gjelder både materiell og selve arbeidet. Derfra flytter vi prosjektet til planlegging og design, valg av materiell og så til selve utførelsen av planlagte arbeid. Prosjektledere tar på seg ansvaret for koordinering og daglig oppfølging av all arbeid som utføres. De passer nøye på at arbeidet utføres til god fagmessig kvalitet og at det blir ferdig til avtalt tid.

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet nederst på siden for en kostnadsfri konsultasjon, uforpliktende pristilbud eller gratis befaring.

Kontakt oss