Innvendig

Vårt team er opptatt av å gjøre dine drømmeprosjekter til virkelighet ved å tilby forbedringer i hjemmet som matcher din stil. Fra et friskt lag med maling til et nytt gulv eller en ny dør for å ønske gjestene velkommen.

Vi påtar oss gjerne renoveringsprosjektet du alltid har drømt om – enten det er snakk om totalrenovering eller mindre oppussingsoppdrag. Vi vil samarbeide med deg for å utføre enhver renovering, inkludert etterbehandling av kjelleren, ombygging av kjøkken eller bad, gulv- og flislegging, maler- og snekkerarbeid, elektrikerarbeid og rørlegging.

Takket være våre dyktige medarbeidere, fra prosjektledere til håndverkere, har vi en portefølje av vakre, funksjonelle renoveringer. La vår erfaring og håndverk gjøre ditt hjem til stedet du alltid har drømt om!

Hvert prosjekt begynner med et detaljert analyse for å gi deg hele omfanget av kostnadene og estimert tid for å fullføre prosjektet. Derfra flytter vi prosjektet til planlegging og design og så til selve utførelsen av planlagt arbeid, alt med oppmerksomhet på detaljer for å sikre at ditt renoveringsprosjekt blir vellykket.

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet nederst på siden for en kostnadsfri konsultasjon, uforpliktende pristilbud eller gratis befaring.

Kontakt oss