Om Oss

Elite Oppussing forstår at hjemmet er en av de mest verdifulle tingene i livene våre. Derfor er det veldig viktig at man skaper et hjem etter sine ønsker og behov slik at hverdagen blir fylt med lykke og varme.

Vi er alle vitner til at trender innenfor interiør kommer og går, nyskapende materialer blir foreldet og tusenvis av huseiere jobber for å forbedre hjemmene sine. Vi har jobbet for og med flere av dere og har hjulpet til med maling, montering, gulvlegging og andre deler av oppussingsprosjekt. Alt dette har bidratt til at vi stadig forbedrer tjenestene våre.

Vi tilbyr et så bredt spekter av tjenester fordi vi mener at huseiere ikke må være nødt til å søke etter en ny entreprenør hver gang de ønsker å forbedre eller endre noe i huset sitt. Helt fra vår første konsultasjon og til det øyeblikket vi forlater bolig, jobber vi tett med deg og holder en åpen dialog om prosjektet ditt. Dette sikrer at arbeidet vi utfører ikke bare oppfyller dine forventninger – det overgår egentlig dem.

Kvalitet og kundens behov og ønsker er noe vi er veldig opptatt av. Hver tjeneste vi tilbyr blir utført av dyktige, dypt erfarne prosjektledere og håndverkere som bruker materialer av høyeste kvalitet.

Vi samarbeider med noen av de beste produsentene i landet og installerer bare produkter av den høyeste kvaliteten.

Vi vet hva som skal til for at ditt drømmehus blir en fullstendig funksjonell virkelighet.

Vi gleder oss stort til å samarbeide med deg for å oppfylle ønskene dine! Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet nederst på siden for en kostnadsfri konsultasjon, uforpliktende pristilbud eller gratis befaring.

Kontakt oss