Snekker

Flinke snekkere hjelper deg å få et inspirasjonsfullt hjem!

Nesten hvert hjem er avhengig av treverk når det kommer til interiør og av denne grunnen er snekkerarbeid en viktig del av vedlikehold og oppussing av huset. Noen ganger trenger man hjelp med snekkerreparasjoner og boligforbedringsprosjekter.

Når du har behov for snekkerarbeid i Oslo, kan du stole på vårt profesjonelle snekkerteam for å få jobben utført på riktig måte. De har lang erfaring med en rekke boligforbedringsprosjekter og kan utføre mange ulike typer oppdrag, for eksempel, når man skal legge gulv, sette opp kjøkken, trapp, dører, vinduer samt vegger og tak. Snekkere samarbeider tett med andre fagarbeidere hvis det blir behov for noen kompliserte inngripener – da jobber de sammen med våre elektrikere eller rørleggere.

Våre dyktige prosjektledere vil først og fremst gi de beste rådene for selve prosjektet, planlegge samt sørge for at arbeidet utføres problemfritt, med ekstra høy kvalitet og til avtalt tid, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe.

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet nederst på siden for en kostnadsfri konsultasjon, uforpliktende pristilbud eller gratis befaring.

MALER

FLISLEGGER

GULVLEGGER

MONTØR

RØRLEGGER

ELEKTRIKER

Kontakt oss