Maler

Nøyaktig malerarbeid til avtalt tid og til en god pris!

Vi i Elite Oppussing utfører alle typer oppdrag innen innvendig maling i Oslo. Gjennom vår lange erfaring har vi funnet en systematisk tilnærming som hjelper oss levere den kvalitetsmessige malerarbeid etter avtalt prosjekt og tid.

Når det gjelder å male interiøret, trenger du profesjonelle resultater. Enten det er en totalrenovering av huset eller en ny spesiell type vegg, fortjener huset ditt en service av høy kvalitet og en upåklagelig finish. Derfor gir vi en sømløs, effektiv og grundig malerarbeid som vil utgjøre en stor forskjell for utseende av hjemmet ditt.

Vi har fokus på et godt grunnarbeid for at resultatet skal bli fint og holdbart og kunden fornøyd. Derfor utfører vi også grunnarbeid slik som fjerning av tapet, sparkling, overflatebehandling og mye mer i tillegg til malertjenester.

Våre dyktige prosjektledere vil først og fremst gi de beste rådene for selve prosjektet, planlegge, samt sørge for at arbeidet utføres problemfritt, med ekstra høy kvalitet og til avtalt tid slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe.

Med det i tankene kan man si at alt dette garanterer det ønskede resultatet!

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet nederst på siden for en kostnadsfri konsultasjon, uforpliktende pristilbud eller gratis befaring.

SNEKKER

FLISLEGGER

GULVLEGGER

MONTØR

RØRLEGGER

ELEKTRIKER

Kontakt oss